Filme

#actori #filme #natalie portman #top actori #imdb

Natalie Portman, locul 1 in topul celor mai accesate pagini de pe IMDb

Actrita Natalie Portman a fost la mare cautare in 2011. Cel putin asa arata statistica intocmita de IMDb , cel mai important site specializat in informatii din lumea filmului.

Natalie Portman si Mila Kunis, colega sa din drama "Black Swan", au ocupat primele doua pozitii in topul actorilor ale caror profiluri de pe site-ul IMDb au generat cele mai multe vizualizari in acest an.

Pe locul trei se afla Johnny Depp, starul seriei " Pirates of the Caribbean ", cel care a fost number one in acest top in sase din ultimii sapte ani.

Emma Stone , actrita pe care o putem vedea in drama "The Help", ocupa cea de-a patra pozitie. Pentru prima oara isi face aparitia in Top 10 Chris Hemsworth. Actorul australian care a facut furori in "Thor" ocupa cea de-a cincea pozitie.

Pe urmatoarele cinci locuri s-au clasat: Olivia Wilde, Jennifer Lawrence, George Clooney, Ryan Gosling si Christian Bale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea