Filme

#naomi watts #asistenta #leonardo dicaprio #j.edgar #clint eastwood

Naomi Watts - asistenta lui DiCaprio in biopicul despre viata lui J. Edgar Hoover

Leonardo DiCaprio si-a gasit, in sfarsit, asistenta pentru filmul J. Edgar. Dupa multe speculatii si nume de actrite vehiculate pentru rolul secretarei lui J. Edgar Hoover , regizorul Clint Eastwood a gasit blonda perfecta.

 

Deadline Hollywood anunta ca Naomi Watts (42 de ani) o va interpreta pe Helen Gandy, asistenta loiala care a lucrat pentru Hoover timp de 54 de ani. Dupa cum stim, rolul lui J. Edgar Hoover ii apartine lui Leonardo DiCaprio.

Despre Gandy se stie ca a fost indispensabila pentru Hoover, fiind nu numai secretara directorului FBI, dar si persoana care i-a pastrat secretele ani buni. Dupa moartea lui Hoover, Gandy a petrecut saptamani distrugand dosarul personal al acestuia care cuprindea materiale incriminatoare in ceea ce priveste faptul ca directorul FBI controla si manipula personalitati politice importante ale vremii.

Rolul lui Gandy i-a fost oferit initial lui Charlize Theron, insa actrita de origine sud-africana a fost nevoita sa refuza oferta lui Eastwood in favoarea unui angajament anterior.

Din distributia biopicului J. Edgar mai fac parte Ed Westwick (Gossip Girl), in rolul agentului Smith, Armie Hammer ( The Social Network ) in rolul asistentului si amantului lui Hoover, Judi Dench in rolul mamei directorului FBI si Josh Lucas, in rolul celebrului pilot Charles Lindbergh.

Scenariul este semnat de Dustin Lance Black (Oscar pentru scenariul lui Milk), iar regia ii apartine lui Clint Eastwood.

Naomi Watts a jucat recent in Mother and Child, You Will Meet a Tall Dark Stranger si Fair Game, iar in curand va aparea in thriller-ul Dream House , alaturi de Daniel Craig si Rachel Weisz.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea