Filme

#film #rol #distributie film #monica belucci

Monica Belucci va fi distribuita in noul film al lui Kusturica

Actrita italiana Monica Bellucci va fi distribuita in "Love and War", noul proiect cinematografic al cineastului Emir Kusturica, ea urmand sa filmeze in Bosnia si Hertegovina, conform contactmusic.com.

Aceeasi sursa relateaza ca Bellucci a mers in orasul Banja Luka, unde s-a intalnit sambata cu Milorad Dodik, presedintele Republicii Sarne din Bosnia. De asemenea, actrita a avut o intalnire si cu Emir Kusturica.

Filmarile la "Love and War" vor debuta in luna mai a acestui an, in orasul Trebinje. Deocamdata, nu se cunosc detalii despre scenariu, nici despre data premierei acestei pelicule.

Monica Bellucci (48 de ani) este considerata drept una dintre cele mai frumoase actrite europene ale momentului. Bellucci a debutat in lumea filmului la inceputul anilor '90, devenind cunoscuta in 1992 datorita prezentei in "Dracula", lungmetraj regizat de Francis Ford Coppola. De-a lungul timpului, a mai aparut in pelicule precum "L'appartement" (1996), "Malena" (2000) si "Le Pacte des Loups" (2001).

Sursa foto: gotceleb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea