Filme

#vedeta #serial #lost #josh holloway #mission:impossible 4

Mission: Impossible 4 recruteaza o vedeta din serialul Lost

Mission: Impossible 4 trece inca un star pe afis odata cu cooptarea in proiect a lui Josh Holloway, interpretul personajului Sawyer din faimosul serial Lost, anunta SlashFilm.

Cum detaliile despre scenario si productie sunt tinute foarte bine secret, deocamdata nu se stie ce rol va avea Holloway. Cei de la SlashFilm sustin ca actorul va face parte din echipa de agenti secreti condusa de Ethan Hunt . Acesta este primul rol important pentru Holloway dupa terminarea serialului Lost la inceputul acestui an.

Noul film M:I va fi regizat de Brad Bird dupa un scenariu de Andre Nemec si Josh Appelbaum care au scris povestea impreuna cu J.J. Abrams, producatorul peliculei.

Filmarile vor incepe foarte curand si se vor desfasura in mai multe locatii, printre care Dubai (3 saptamani ), Praga si Vancouver.

Tom Cruise revine in rolul agentului Ethan Hunt, iar Jeremy Renner va fi un membru cheie al Impossible Mission Force. Este foarte posibil ca franciza sa fie continuata pe viitor de personajul interpretat de Renner, speculeaza cei de la SlashFilm.

In echipa agentilor IMF au mai fost recrutati Paula Patton, Ving Rhames si Simon Pegg. Personajul negativ ii revine actorului suedez Michael Nyqvist (The Girl With the Dragon Tattoo), iar Vladimir Mashkov va juca rolul unui agent rus.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea