Filme

#mickey rourke #asasin #mafia #the ice man

Mickey Rourke - asasin al mafiei in "The Ice Man"

Mickey Rourke va detine rolul principal in filmul The Ice Man , anunta publicatia americana New York Post.

Filmul este inspirat de povestea adevarata a lui Richard Kuklinski, care a dus o viata dubla de asasin profesionist in slujba mafiei si sot si tata de familie intr-o suburbie din New Jersey .  Pe parcursul unei “cariere” de 30 de ani, Kuklinski ar fi ucis la comanda peste 200 de persoane, desi numarul victimelor sale nu este cunoscut.

New York Post da si cateva “detalii” despre asasinul cunoscut ca Ice Man, mentionand ca pana la 18 ani ucisese deja 50 de oameni ai strazii. Dupa ce a trecut la “profesionisti”, Kuklinski a omorat alte 150 de persoane, ca angajat al clanului mafiot Gambino , utilizand cele mai brutale metode posibile.

Bazat pe cartea lui Philip Carlo, Ice Man: Confessions Of A Mafia Contract Killer, scenariul va fi adaptat de David McKenna (Blow).

“Mickey Rourke este perfect pentru acest rol”, a spus producatorul Matty Beckerman. “Sunt un mare fan al scenaristului David McKenna si sunt incantat ca voi lucra cu el la acest film”, a mai spus producatorul.

Filmarile vor incepe pana la sfarsitul lui 2010.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea