Filme

#turneu #cinematografe #metallica

Metallica a pornit intr-un turneu mondial prin... cinematografe

Dupa ce au umplut stadioane intregi cu fani si au facut spectacole incendiare in toate colturile lumii, legendara trupa rock Metallica a pornit intr-un turneu mondial prin... cinematografe! “Metallica – Through The Never”, un film de actiune inspirat din ritmurile intense ale muzicii rock va rula pe marile ecrane din intreaga tara, in format 3D, incepand cu data de 27 septembrie, cu exclusivitate pentru formatul IMAX in prima saptamana. Filmul ofera fanilor din Romania experienta de neuitat a unui concert rock live care alterneaza vizual cu episoade dintr-un film de actiune.


Explicand de ce au ales varianta imbinarii unei performante live cu episoade alerte de actiune intr-o productie cinematografica, Lars Ulrich, tobosarul Metallica si solistul co-fondator James Hetfield, au declarat: “Cautam de multa vreme un film in care sa ne implicam, dar nu ne place sa repetam experiente, asadar nu ne tenta formatul de documentar, ne doream ceva grandios si iesit din tipare. Asa ca am facut nu doar ceva mai mare si mai uimitor decat facusem noi vreodata, ci mai mare si mai puternic decat a facut oricine altcineva vreodata”.

Filmul aduce in prim plan atat atmosfera de concert Metallica, cu mii de fani in delir, dar si aventurile prin care trece Trip, un membru al echipei tehnice, care porneste intr-o misiune urgenta: trebuie sa recupereze un element de scena misterios, esential in scenografia spectacolului. Scenele palpitante de actiune accelereaza ametitor ritmul filmului si amplifica experienta cinematografica. Cadrele filmului au fost filmate exclusiv pentru IMAX, fiiind suprinse folosind simultan 24 de camere de filmat, tehnologie si efecte speciale de ultima ora. Intensitatea sunetului, perspectiva 360 de grade si atmosfera de concert se sincronizeaza perfect cu aventurile suprarealiste pe care Trip le traieste in incercarea de a-si duce misiunea la bun sfarsit. Astfel, spectatorii au parte de un spectacol inedit, complex si vibrant, chiar din scaunul de cinematograf.

in acelasi timp cu lansarea filmului, Universal Music va lansa in Romania noul album Metallica, care este in acelasi timp coloana sonora si sursa de inspiratie a filmului. Albumul poarta acelasi nume ca filmul si se anunta la fel de incendiar. Albumul va include 16 piese, incluse pe 2 discuri si este asteptat cu nerabdare de fanii trupei rock.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea