Filme

#meryl streep #margaret thatcher #oscar meryl streep #rolul margaret thatcher

Meryl Streep, descurajata de rolul Margaret Thatcher

Castigatoare a doua premii Oscar , Meryl Streep a declarat ca interpretarea rolului Margaret Thatcher a fost o provocare. In acelasi timp actrita a declarat ca experienta proprie a ajutat-o sa inteleaga luptele cu care s-a confruntat prima femeie prim-ministru din Marea Britanie.

"A fost extrem de dificil deoarece eu sunt din New Jersey, dar chiar si asa am simtit o parte din lucrurile pe care le-a experimentat, la vremea respectiva, Margaret Thatcher" a declarat Meryl Streep.

Meryl Streep, cea care a castigat Oscarul pentru "Kramer vs. Krames" si "Sophie's Choise" a mentionat ca experienta ei din tinerete (a fost una dintre putinele femei de la Colegiul Dartmouth din New Hampshire) a ajutat-o sa inteleaga izolarea personajului Margaret Thatcher.

In 1970 Meryl Streep a petrecut o perioada de timp ca student de schimb intr-un colegiu cu 60 de femei si 6000 de barbati, iar acest rol i-a readus in minte cateva flashback -uri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea