Filme

#film biografic #prim ministru #parlamentul britanic #agitatie #meryl streep

Meryl Streep a starnit agitatie in Parlamentul britanic

Meryl Streep a provocat agitatie in parlamentul britanic miercuri, 19 ianuarie, in timp ce asista la o sesiune de intrebari a Primului Ministru.

Celebra actrita se documenta pentru rolul pe care il va interpreta foarte curand in filmul biografic despre Margaret Thatcher , supranumita “ doamna de fier ”, prima femeie ajunsa Prim Ministru in Marea Britanie.

Streep a asistat la dezbaterea saptamanala din Camera Comunelor dintre Primul Ministru, David Cameron , si membrii opozitiei pentru a se familiariza cu mediul politic din Marea Britanie.

Actrita a urmarit sesiunea din locul destinat publicului, insa prezenta ei a starnit agitatie cand fost observata de politicienii aflati in Parlament. Vizita lui Streep a fost facilitata chiar de membrii cabinetului lui Cameron, dar vedeta a parasit sala de sedinte inainte de a se putea intalni cu Primul Ministru.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea