Filme

#cinema #film #cinematograf

Sammy, cea mai simpatica broscuta testoasa, te invita la cinema

Cea mai simpatica broscuta testoasa, impreuna cu MediaPro Distribution, te invita la premiera filmului Aventurile lui Sammy 3D, unde vei fi intampinat cu o sumedenie de surprize si multa distractie.

Tot ce trebuie sa faci este sa vii la cinematograful Movieplex vineri, pe 29 octombrie, la ora 18.30, iar Sammy si prietenii lui vor da startul la rasete si veselie.
 
Desfasurat in apropiere de Halloween, evenimentul isi doreste sa ofere o alternativa celor  mici si celor mari care nu vor doar sa se sperie, ci sa se bucure de concursurile, premiile si surprizele care ii asteapta in sala de cinema inainte de proiectia filmului. Invitati speciali vor copiii de la un orfelinat din Bucuresti, care, alaturi de ceilalati copii din sala, vor avea posibilitatea sa participe activ la momentele amuzante organizate pentru ei.

Eroul principal al filmului, Sammy, este cel mai curajos dintre semenii sai. Asa cum se intampla cu toate broscutele proaspat iesite din ou, Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii.

Cumpara-ti acum bilet la premiera filmului Aventurile lui Sammy 3D, vineri, 29 octombrie, ora 18.30, la cinema Movieplex ca sa iti incepi calatoria prin oceanele Terrei.

Din 29 octombrie, Aventurile lui Sammy 3D poate fi vizionat in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Iasi, Pitesti, Cluj, Bacau, Arad). Un film distribuit de mediapro distribution si recomandat publicului de toate varstele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea