Filme

#the zero theorem #matt damon #filmari romania

Matt Damon va veni in Romania pentru filmul "The Zero Theorem"

Matt Damon a primit un rol in pelicula "The Zero Theorem", regizata de Terry Gilliam, asa ca la sfarsitul acestei luni, starul american va fi prezent la Studiourile MediaPro.

Damon a marturisit ca au trecut aproape zece ani de la ultima colaborare cu Terry Gilliam, insa cei doi se inteleg in continuare foarte bine in plan profesional.

"Cineva i-a dat lui Terry Gilliam, in sfarsit, banii sa faca filmul asta, slava Domnului. Este un film cu Christoph Waltz si Tida Swinton. As face orice pentru Terry. Au trecut zece ani de cand am lucrat cu el", a declarat Matt Damon.

Matt Damon, care a castigat premiul Oscar in 1997, a avut numeroase colaborari cu regizori si actori de succes. Astfel, actorul a jucat in "Cartita", regizat de Martin Scorsese, "Agentia secreta", de Robert de Niro si "Syriana", de Stephen Gaghan. Totodata, Matt Damon apare si pe afisul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, drama "Invictus", regizata de Clint Eastwood si in "Fratii Grimm", de Terry Gilliam.

Sursa foto:nydailynews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea