Filme

#regizor #cariera #filme #steven soderbergh #matt damon

Matt Damon: Steven Soderbergh renunta la filme in urmatorii 3 ani

intentioneaza sa se retraga de la Hollywood in urmatorii trei ani si vrea sa isi indrepte cariera intr-o alta directie, sustine digitalspy.co.uk.

Matt Damon, un colaborator frecvent al lui Soderbergh a dezvaluit pentru Los Angeles Times ca regizorul filmelor Traffic si Ocean’s Eleven este pregatit sa paraseasca industria cinematografica.
 
“Isi doreste sa picteze si considera ca este inca suficient de tanar sa incerce o alta cariera”, a explicat Damon . “S-a cam saturat de tot ceea ce presupune forma. Nu mai este interesat sa spuna povesti. Filmul l-a interesat doar ca forma de exprimare artistica si atat”, a mai povestit actorul din Ocean’s Eleven.

“Dupa , eu si Steven vom lucra la in vara viitoare impreuna cu Michael Douglas , iar apoi s-ar putea sa mai faca inca un film cu George Clooney. Dupa aceea se retrage”, a spus Matt Damon.

Steven Soderbergh
lucreaza in prezent la Contagion , un thriller de actiune despre o boala contagioasa letala si o internationala de doctori desemnata sa impiedice izbucnirea unei epidemii la nivel mondial. Din distributie fac parte .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea