Filme

#filme noi #filme #matt damon #film sf #elysium

Matt Damon s-a ras in cap pentru S.F.-ul "Elysium"

Matt Damon a renuntat la podoaba sa capilara de dragul rolului din productia "Elysium". Prima poza oficiala data publicatii il infatiseaza pe starul din seria "Bourne" complet ras in cap si echipat cu o mitraliera masiva.

Matt Damon interpreteaza rolul principal in filmul regizat de Neill Blomkamp ("District 9"). "Elysium" este o drama S.F. a carei actiune este plasata in viitorul indepartat. Filmul este povestea unei corporatii nemiloase care isi desfasoara activitatea undeva pe o statie spatiala curata, in timp ce restul omenirii traieste pe un Pamant ruinat, murdar si suprapopulat.

Damon intra in pielea lui Max, un fost detinut care accepta o misiune menita sa restabileasca egalitatea dintre cele doua luni diferite.

In distributia filmului mai figureaza: Jodie Foster, William Fichtner, Diego Luna si Sharlto Copley. "Elysium" va avea premiera pe 1 martie 2013.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea