Filme

#filme noi #filme #matt damon #trailer film #trailer nou # promised land # trailer promised land

Matt Damon, in trailer-ul "Promised Land" (video)

Cea mai recenta drama regizata de Gus Van Sant, "Promised Land", este promovata prin intermediul unui trailer. Cele doua minute de rezumat prezinta lupta inegala dintre locuitorii unui sat sarac si oamenii de afeceri dornici sa profite de resursele naturale din zona.

Pelicula il are ca protagonist pe Matt Damon. Acesta interpreteaza rolul lui Steve Butler, un corporatist dintr-o companie petroliera, care este trimis intr-un satuc impreuna cu o colega, pentru a incheia un contract de exploatare a gazului natural din zona.

Cum localnicii au fost grav afectati de criza si nu mai aveau resurse pentru a se descurca, mai marii companiei au crezut ca acapararea satului va fi floare la ureche.

Pe masura ce Steve Butler se implica in comunitate, isi da seama ca oamenii de acolo nu sunt cu nimic vinovati ca au gaze naturale in preajma si ca nu merita sa li se ia pamantul la care au muncit o viata doar de dragul unei companii puternice.

Cum va reusi Steve Butler sa salveze situatia, vom afla pe 28 decembrie, atunci cand filmul "Promised Land" va fi lansat in cinematografe. Se zvoneste de pe acum ca drama are sanse mari sa intre in cursa pentru un Oscar.

Trailer Promised Land



Foto: moviecarpet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea