Filme

#matt damon #film biografic #lance armstrong

Matt Damon ar putea juca intr-un film biografic despre Lance Armstrong

Matt Damon este unul dintre numele favorite pentru interpretarea rolulului principal intr-un film despre viata si cariera ciclistului Lance Armstrong.

Directorii studiourilor de la Hollywood s-au aratat interesati de o ecranizare a cartii "The Secret Race", scrisa de ciclistul Tyler Hamilton.

Cartea lui Hamilton prezinta problemele din universul ciclismului profesionist si abordeaza subiectul dopajului din sport. Se fac o multime de referiri si la scandalul in centrul caruia s-a trezit Lance Armstrong si modul in care a fost deposedat de cele sapte titluri castigate in Turul Frantei intre 1999 si 2005.

"Cele mai multe filme inspirate din lumea sportului se incheie cu o victorie care reprezinta o sursa de inspiratie pentru oameni. E greu sa ghicesti cum va fi finalul acestui film", a declarat un insider de la Hollywood.

Matt Damon, in varsta de 42 de ani, s-a remarcat in productii precum "Cartita", "Agentia secreta", seria de filme "Bourne" si "Invictus".

Sursa foto: fanwallpapers.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea