Filme

#marilyn monroe #filme #top filme #filme marilyn monroe #top filme marilyn monroe

Marilyn Monroe in 3 filme de succes

Marilyn Monroe este considerata mai mult o zeita si un icon de frumusete al tuturor timpurilor decat o actrita. Cu toate acestea insa, Marilyn Monroe a avut o cariera cinematografica de succes, iar filmele in care a jucat se afla in topul celor mai bune ecranizari clasice realizate vreodata.

1. All About Eve
1950

Chiar daca rolul pe care Marilyn Monroe l-a interpretat in acest film a fost unul mic, acesta a fost suficient pentru ca actrita sa se faca remarcata. Marilyn Monroe a aparut in acest film suficient incat sa isi puna in valoare calitatile actoricesti si sa se faca dorita si apreciata de catre producatorii din domeniul cinematografic.

Marilyn Monroe interpreteaza, in All About Eve, rolul partenerei care il insoteste pe George Saunders la petrecerea data in cinstea personajului principal.



 

2. Gentlemen Prefer Blondes
1953

Gentlemen Prefer Blondes este primul film in care Marilyn Monroe straluceste cu adevarat si reuseste sa isi etaleze in totalitate talentul inascut. Actiunea filmului se invarte in jurul blondei Lorelei (Marilyn Monroe) si a brunetei Dorothy (Jane Russell), doua tinere care trec de la o viata luxoasa, la incercarea de a scapa de acuzatia de furt. Cele doua bune prietene ajung sa lucreze intr-un cabaret pentru a scapa de probleme, insa intr-un final acestea reusesc sa isi atinga scopurile.



 

3. The Seven-Year Itch
1955

The Seven-Year Itch o prezinta pe Marilyn Monroe in imaginea clasica atat de promovata: ea, in rochia alba aflata in bataia vantului. In acest film Marilyn este doar rodul imaginatiei unui barbat care este casatorit de 7 ani, dar care incepe sa isi puna anumite semne de intrebare referitoare la casnicia sa. Dupa ce isi trimite sotia si copilul la tara si ramane singur in apartament, imaginatia barbatului capata cote neasteptate si incepe sa isi inchipuie ca-si petrece serile alaturi de o blonda superba care poarta numele de "fata".




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea