Filme

#las vegas #comedie #mike tyson #the hangover #mahmureala #film #cinema #_the-hangover-2009

Marea mahmureala - cum se pierde ginerele

In Marea mahmurela/The Hangover, patru baieti simpatici pleaca in Las Vegas ca sa se imbete crunt si sa faca tampenii. Au si un motiv: unul dintre ei se insoara . Suna cunoscut? Sigur ca da. Ideea cu baietii care se destrabaleaza cu ocazia petrecerii burlacilor a mai fost ecranizata la Hollywood si de fiecare data s-a lasat cu intamplari neasteptate si cu hohote de ras din partea spectatorilor.

Intamplarile prin care trec Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Allen ( Zach galifianakis ) si viitorul ginere, Doug (Justin Bartha) sunt, pe alocuri, ilare, pe alocuri, neverosimile, dar iti vor starni buna dispozitie si curiozitatea. Unde a disparut Doug, se vor intreba pe tot parcursul filmului cei trei prieteni ai sai. Dupa aventuri care includ dinti rupti, casatorii neasteptate, tigrii si bebelusi nevinovati, eroii din Marea mahmurela vor afla, evident, si raspunsul la aceasta intrebare.

Regizorul Todd Phillips mizeaza pe Allen care, de fapt, este cel mai interesant dintre personajele filmului. Aceasta este un tip foarte suspect, cu apucaturi ciudate si incontrolabile care a ajuns la petrecerea burlacilor fara sa ii cunoasca pe ceilalti. In plus, nu inceteaza sa faca bizarerii si ii drogeaza pe ceilalti eroi ai filmului chiar cu ocazia toastului inchinat viitorului mire. Surpriza, insa, Allen este acceptat destul de usor de ceilalti petrecareti, iar, spre final, reuseste sa rezolve victorios cea mai mare problema a lor.

Stu este istericul grupului. Aflat intr-o relatie cu o femeie extrem de cicalitoare, acesta simte nevoia sa isi faca neincetat griji sau sa o minta incontinuu pe femeia respectiva. Reiese, insa, ca sub influenta alcoolului, se transforma intr-o adevarata fiara petrecareata.

Phil este profesor la un liceu, are sex appeal si pare disperat dupa femei. Cu totul neasteptat, el este cel mai matur din grup si singurul capabil sa gandeasca coerent in situatiile de criza. Daca nu pentru povestea filmului, macar pentru Phil merita sa vezi Marea mahmurela. Cu femeile vorbesc. Avem si noi dreptul la cateva minute de visare.   

Scenariul peliculei este, bineinteles, destul de previzibil . Droghati si rupti de beti, baietii se distreaza in Las Vegas pentru ca a doua zi sa nu isi mai aduca aminte nimic din ce au facut in noaptea respectiva. Viitorul ginere se pierde intr-o nebuloasa alcoolicoasa, iar prietenii lui se vad obligati sa reconstruiasca piesa cu piesa toate intamplarile prin care au trecut.

Urmeaza o masina a politiei furata, un chinez cu cucul gol inchis in Mercedesul de epoca al socrului mare, o stripteuza sexy, Mike Tyson , jocuri de noroc , batai si tavaleli. Care este legatura dintre toate acestea? Iti recomand sa mergi la film. Vei petrece doua ore distractive, tocmai potrivite se te relaxeze pentru o noua saptamana de munca.

Marea mahmurela va avea premiera in Romania pe 12 iunie si poate fi vizionat in cele mai importante cinematografe din Bucuresti, Cluj, Bacau, Iasi, Timisoara.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea