Filme

#marea mahmureala #filme noi #box office

"Marea Mahmureala 2", lider in box office-ul din Romania

Dupa ce a dominat box office-ul american, "The Hangover Part II/ Marea Mahmureala 2 " isi reconfirma pozitia de lider si in clasamentul filmelor prezente in cinematografele romanesti, in saptamana 30 mai – 5 iunie.

Vizionat de 46.639 spectatori, " Marea Mahmureala 2" a realizat cel mai mare numar de admisii in weekendul de lansare, fiind urmat de "Piratii din Caraibe 2: Pe ape si mai tulburi", care a acumulat 23.372 admisii si pe locul trei de " Furios si iute in viteza a 5-a", care a adus in cinematografe 2.746 spectatori.

Pe locul patru s-a aflat in acest interval cea de-a doua premiera a saptamanii, "Potiche", care a acumulat 1.991 admisii.

Reluandu-si rolurile de succes din cea mai traznita gasca, in noua comedie, Phil (Bradley Cooper), Stu ( Ed Helms ), Alan (Zach Galifianakis) si Doug ( Justin Bartha ) calatoresc in exotica Thailanda, unde are loc nunta lui Stu.

Dupa o petrecere a burlacilor de neuitat in Las Vegas, Stu nu vrea sa riste din nou si opteaza pentru o varianta sigura si linistita: un simplu pranz cu prietenii inainte de ceremonie. Totusi, lucrurile nu merg intotdeauna asa cum au fost planuite. Si daca ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas, ce se intampla in Bangkok depaseste orice imaginatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea