Filme

#proiectie #film romanesc #premiera #manusi rosii

Manusi Rosii - proiectie speciala la Noaptea Alba a Filmului Romanesc

 

In cadrul primei editii a evenimentului Noaptea Alba a Filmului Romanesc, organizata in seara zilei de 17 septembrie, regizorul Radu Gabrea isi va prezenta in premiera absoluta in Bucuresti cea mai recenta productie a sa, Manusi Rosii .

Proiectia filmului va avea loc in Piata George Enescu, incepand cu ora 20:30, in prezenta regizorului si a echipei. 

Prima editie a evenimentului noaptea alba a filmului romanesc isi propune sa ofere publicului larg ocazia de a petrece o noapte in compania unor filme romanesti de toate genurile, realizate de cineasti din toate generatiile, acoperind astfel o paleta cat mai larga de gusturi.

Bucurestenii vor putea urmari in 9 locatii de proiectie (Piata George Enescu, Uranus 144, Terasa Clubului Fabrica, Noul Cinematograf al Regizorului Roman (Indoor, Outdoor), Cinema Patria, Cinema Studio , Sala Elvira Popescu, Cinema Eforie) peste 30 de productii autohtone. 

Intrarea la filme va fi libera, exceptie facand proiectia filmului Marti, dupa Craciun, programata la Cinema Patria, de la ora 20:00, precum si a productiei Mar Nero, care va avea loc la Cinema Studio de la ora 19.00. Biletele pentru cele doua proiectii se achizitioneaza la tarifele practicate de cinematografele mentionate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea