Filme

#meryl streep #pierce brosnan #muzical #abba #mamma mia #_mamma-mia-2008

Mamma Mia! - primele ecouri

Mamma Mia! foloseste hiturile formatiei ABBA pentru a spune povestea lui Sophie Sheridan, o fata care are o singura dorinta: sa descopere cine este tatal ei. In ajunul nuntii ei, Sophie vine acasa cu trei barbati, Sam, Bill si Harry cu care mama ei, Donna, a avut aventuri in urma cu douazeci de ani, in timpul unei vacante in Grecia.

In acest film regizat de incepatoarea Phyllida Lloyd apar Meryl Streep, Pierce Brosnan si Amanda Seyfried .

Primele reactii

Acest film tip tonomat este unul plin de amuzament. Vocile aspre si tonul apasat al protagonistilor nu te indeamna sa urmezi melodia trupei ABBAYou Can Dance si dansezi timp de 90 de minute. Mamma Mia! poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu data de 29 august.

Contra

Entertainment Weekly: Nu vreau sa protejez pelicula, dar o sa va recomand un mod de a o viziona: cu ochii inchisi si urechile ciulite (Owen Gleiberman)

New York Observer: Niciunul dintre actori nu poate canta, iar nimic din ceace fac nu pare natural. Este un caz foarte rar sa vezi atatia profesionisti care nu au habar de nimic (Rex Reed)

New York Magazine: Meryl Streep are o voce buna si stie cum sa o foloseasca. Dar este trist sa vezi cum un perfectionist ii spala creierul si o convinge sa se distreaze pe cinste (David Edelstein)

Rolling Stone : Cand Meryl Streep, Julie Walters si Amanda Seyfried impart ecranul, vezi cum pelicula prinde viata. Restul filmului este impins spre o veselie fortata (Peter Travers)

Pro

ReelViews: Mamma Mia! este exact asa cum trebuie. Este o adaptare credincioasa a piesei de teatru cu acelasi nume, dar cel mai important, este si un repertoriu pentru cantecele trupei ABBA (James Berardinelli)

Arizona Republic: Mamma Mia! nu este un film care te va pune pe ganduri. Dar este un film care te va face sa canti…, atat timp cat Pierce Brosnan isi va tine gura inchisa (Bill Goodykoontz)

New York Post: O alternativa incantatoare pentru publicul a carui idee de distractie inseamna anii '60 (Lou Lumenick)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Mamma Mia!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea