Filme

#filme noi #filme #premiera film # magic mike

"Magic Mike", din 3 august si in cinematografele din Romania

"Magic Mike", noua pelicula regizata de Steven Soferbergh ("Traffic", "Contagion", "Erin Brokovich"), va rula in cinematografele romanesti incepand cu data de 3 august.

Comedia il are in centrul atentiei pe Mike, un tip cu o viata dubla. Ziua pune acoperisuri si tuneaza masini, iar noaptea este starul unui show de striptease gazduit de ani buni de clubul XCuisite.

Mike descopera un nou talent promitator, caruia ii spune Kid, un pusti de 19 ani pe care il ia sub aripa sa si incepe sa-l initieze in arta dansului, distractiei si agatatului de femei. Mike va face cunostinta cu atragatoarea sora a lui Kid, Brooke, pe care va incerca sa o cucereasca.

Din distributia lui "Magic Mike" fac parte urmatorii actori: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Cody Horn, Olivia Munn, Matt Bomer, Riley Keough, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez si Gabriel Iglesias.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea