Filme

#filme noi #filme #serial tv #hannibal lecter #distributie film # mads mikkelsen

Mads Mikkelsen, distribuit in rolul lui Hannibal Lecter intr-un serial TV

Actorul de origine daneza Mads Mikkelsen a primit rolul criminalului in serie Hannibal Lecter intr-un serial de televiziune, produs in Statele Unite.

Mads Mikkelsen, in varsta de 46 de ani va juca in noua productie, intitulata "Hannibal" alaturi de actorul britanic Hugh Dancy.

Serialul, produs de postul NBC se va concentra asupra inceputurilor relatiei dintre Lecter si Graham, iar scenariul acestuia va fi scris de Bryan Fuller, care va fi si producatorul executiv al show-ului.

Actorul danez a devenit cunoscut in cinematografia internationala dupa ce a aparut in filmul "Casino Royal", din seria James Bond.

Mads Mikkelsen a fost premiat pentru intreaga cariera la European Film Awards 2011. Totodata, acesta a fost nominalizat de doua ori la premiile acordate de Academia de Film Europeana, la categoria "cel mai bun actor" , in 2006- pentru filmul "Dupa Nunta" si in 2008- pentru productia "Flame si Citron".

Foto: english.sina.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea