Filme

#filme noi #filme #premiera film #looper: asasin in viitor

"Looper: Asasin in viitor" va fi lansat pe 5 octombrie in cinematografele romanesti (VIDEO)

"Looper: Asasin in viitor" se va lansa pe data de 5 octombrie in cinematografele romanesti. Pelicula, care ii are in distributiepe Bruce Willis, Emily Blunt si Joseph Gordon-Levitt, este scrisa si regizata de Rian Johnson.

Actiunea din "Looper: Asasin in viitor" se petrece in 2044, cand calatoriile in timp nu sunt posibile inca, dar treizeci de ani in viitor acest lucru este realizabil. Din pacate, mafia controleaza calatoriile in timp cu un singur scop, acela de a-si atinge obiectivele murdare.

In centrul actiunii se afla ucigasii platiti, denumiti Loopers, care trebuie sa faca treaba murdara a mafiei din viitor si sa rezolve problemele.

"Loopers nu sunt niste tipi care sa analizeze prea bine situatiile. Tot ce fac ei este sa isi riste viata pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, mafiotii vor dori sa inchida cercul si il vor trimite inapoi chiar pe viitorul eu al ucigasului", a subliniat Gordon-Levitt.



Foto: cinema-way.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea