Filme

#cele mai bine imbracate vedete #hollywood #actori #copii minune #glorie

Lista neagra a Hollywoodului: 5 vedete ucise de glorie

Copiii teribili ai Hollywood-ului au ocupat ecranele cinematografelor inca din epoca de aur a filmului mut. Judy Garlanfd si Mickey Rooney raman, probabil, cuplul exponential al acelei perioade. In spatele stralucirii vedetelor de varsta frageda Cetatea Filmului ascunde cu grija dramele acestora, de multe ori povara gloriei tarandu-i pe acestia in mormant. Iata o lista a celor mai promitatori copii minune ai Hollywoodului care au sfarsit tragic.

1. River Phoenix - droguri

 

Sursa foto: blogs.theprovince.com

Pustiul care a interpretat magnific rolulul lui Chris Chambers din "Stand by Me" si a fost nominalizat la un Oscar pentru rol secuundar in "Running on Empty" era considerat una din marile sperante ale cinematografiei. La doar 23 de ani, pe 31 octombrie1993, fostul coleg de camera si prieten al lui Johhny Deep deceda din cauza unei supradoze in fata clubului Viper Room din LA, club detinut in co-proprietate de Deep. Fratele lui River, Joaquin a continuat apoi cariera cinematografica.

Sursa foto principala: galleryhip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea