Filme

#leonardo dicaprio #scenariu #inception #christopher nolan

Leonardo DiCaprio recunoaste ca nu a inteles scenariul lui "Inception"

Inception a fost unul dintre cele mai bune filme ale anului, dar cu siguranta a dat batai de cap multora dintre cinefili. Dar se pare ca si actorii din distributie au intampinat dificultati la fel de mari cand au citit scenariul filmului.

Leonardo DiCaprio, starul lui Inception, a recunoscut si el ca a fost nevoit sa-i ceara explicatii regizorului Christopher Nolan in legatura cu subiectul filmului.

Actorul a facut mari eforturi pentru a putea intelege intriga complicata si multiplele rasturnari de situatie ale filmului, asa ca a petrecut ore bune discutand cu Nolan despre personajul pe care il interpreteaza, Dominic Cobb, un hot care fura informatii din subconstientul victimelor in timp ce acestea viseaza.

“Trebuia sa-mi dau seama unde ma aflam. Scenariul era groaznic de confuz uneori, dar pe masura ce vorbeam cu Chris, intelegeam despre ce e vorba”, s-a confesat DiCaprio jurnalistilor de la Hollywood Reporter.

Trailer Inception:

 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea