Filme

#leonardo dicaprio #film #asasinare #jfk

Leonardo DiCaprio face un film despre asasinarea lui JFK

Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy este unul din acele subiecte care nu vor fi epuizate vreodata. Cum a trecut deja ceva vreme de cand a mai adus cineva in discutie evenimentul de la Dallas din 1963, era parca momentul pentru un nou film.

Leonardo DiCaprio vrea sa achizitioneze drepturile de ecranizare a cartii Legacy of Secrecy de Lamar Waldron si Thom Hartmann , carte ce analizeaza o posibila explicatie pentru asasinarea lui JFK de la Dallas. Variety scrie ca DiCaprio a aflat de aceasta carte de la tatal sau alaturi de care a decis sa produca ecranizarea.

Legacy of Secrecy: The Long Shadow of the JFK Assassination vehiculeaza ideea ca seful mafiot Carlos Marcello a fost cel care a ordonat asasinatul, confesand apoi crima lui Jack Van Laningham, fara sa stie a acesta era informator pentru FBI.

Cei doi scriitori Waldron si Hartmann au cercetat dosare declasificate si au descoperit ca multi dintre asociatii lui Marcello si membri ai familiei sale au fost arestati in chiar ziua precedenta asasinarii lui JFK.

Pe langa faptul ca va fi producatorul filmului prin intermediul companiei sale Appian Way, Leonardo DiCaprio va juca, cel mai probabil, si rolul lui Van Laningham. Filmul va fi lansat in 2013, anul in care se implinesc 50 de ani de la asasinarea lui JFK.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea