Filme

#actori #actrite #oscar #filme #regizori #american hustle #nominalizari Oscar 2014

Leonardo DiCaprio, cel mai bun actor al anului? Afla nominalizarile la Oscar 2014

Nominalizarile Oscar 2014, ajunse la cea de-a 86-a editie, au fost anuntate astazi, 16 ianuarie, pe site-ul oficial al Academiei de film american.

Iata care sunt propunerile de anul acesta:

Cea mai buna regie: David O. Russell a fost nominalizat pentru regia filmului "American Hustle", Alfonso Cuaron pentru "Gravity", Alexander Payne pentru "Nebraska", Steve McQueen pentru "12 Years a Slave" si Martin Scorsese pentru "The Wolf of Wall Street".

Cea mai buna actrita: Amy Adams ("American Hustle"), Cate Blanchett ("Blue Jasmine"), Sandra Bullock ("Gravity"), Judi Dench ("Philomena") si Meryl Streep ("August: Osage County").

Cel mai bun actor: Leonardo DiCaprio ("The Wolf of Wall Street"), Christian Bale ("American Hustle") , Matthew McConaughey ("Dallas Buyers Club"), Bruce Dern ("Nebraska") si Chiwetel Ejiofor ("12 years a Slave").

Cel mai bun film: "American Hustle", de David O. Russell, "Captain Phillips", de Paul Greengrass, "Dallas Buyers Club", de Jean-Marc Vallée, "Gravity", de Alfonso Cuarón, "Her", de Spike Jonze, "Nebraska", de Alexander Payne, "Philomena", de Stephen Frears, "12 Years a Slave", de Steve McQueen, si "The Wolf of Wall Street", de Martin Scorsese.

Cel mai bun film strain: "The Broken Circle Breakdown", de Felix Van Groeningen (Belgia), "The Great Beauty/ La grande bellezza", de Paolo Sorrentino (Italia), "The Hunt/ Jagten", de Thomas Vinterberg (Danemarca), "The Missing Picture/ L'image manquante", de Rithy Panh (Cambodgia), si "Omar", de Hany Abu-Assad (Palestina).

Sursa foto: collider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea