Filme

#Love Is All You Need #filme week-end #Silent Hill - Revelation 3D #Upside Down #Ronal Barbaren

La ce filme noi mergem in weekendul 2 - 4 noiembrie 2012

Programul cinematografelor romanesti se imbogateste in acest weekend cu nu mai putin de sase filme. Pe lista cu premiere figureaza doua animatii, doua comedii, un horror si o drama.


Silent Hill - Revelation 3D


Filmul reprezinta continuarea lui "Silent Hill", horror-ul lansat in 2006 si inspirat din jocul omonim. Shanon, fetita disparuta din primul film, are acum 18 ani si porneste in cautarea tatalui sau. In calatorile sale, ea descopera o realitate alternativa ciudata si terifianta, care-i ofera raspunsuri la cosmarurile din copilarie.


Love Is All You Need


"Love is All You Need" este o comedie romantica in care Pierce Brosnan, intrat in pielea unui vaduv singuratic, se indragosteste de o o femeie mai tanara, parasita de sot si cu probleme de sanatate. Intamplarea face ca femeia respectiva sa fie chiar mama fetei cu care urmeaza sa se casatoreasca fiul sau.


Upside Down


"Upside Down" este o poveste de dragoste asemanatoare celei dintre Romeo si Julieta, cu precizarea ca protagonistii provin din lumi paralele si totusi asemanatoare. Cei doi indragostiti sunt interpretati de Kirsten Dunst si Jim Sturgess.


Ronal Barbaren


Ronal Barbaren este unul dintre cei mai ciudati barbari de pe Pamant. Nu ii place sa lupte, nici sa cucereasca, ci doar sa fie lasat in pace. Viziunea sa se va schimba insa radical in momentul in care tot tribul din care face este rapit de membrii unui clan rival.


Wreck-It Ralph


"Wreck-It Ralph" este o animatie a carei actiune se petrece in universul fascinant al jocurilor video. Wreck-It Ralph si Fix-It Felix sunt doi dusmani de moarte, care in urma unui accident se trezesc in fata unui adversar mult mai puternic.


Si caii sunt verzi pe pereti


Dupa ce a socat pe toata lumea cu "Websitestory" si ne-a facut sa radem cu lacrimi la "Ursul", Dan Chisu revine cu o noua pelicula interesanta. "Si caii sunt verzi pe perechi" este povestea a doi tineri care rateaza sansa de a se imbogati. Destinele lor se intersecteaza intr-un mod bizar cu cele ale unor adulti care sunt pacaliti online si isi pierd toata averea.



Sursa foto: indiewire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea