Filme

#Transformers: Dark of the Moon #x-men:first class #filme noi #x men #green lantern #filme 2011 #filme cu super eroi

La ce filme cu super eroi mergem in aceasta vara

Vara aceasta este este una plina de actiune in cinematografele din Romania. X-Men, Transformers sau Green Lantern sunt doar cateva dintre filmele captivante cu supereroi pe care le poti vedea.
 

X-Men: First Class
 

X-Men: Cei dintai este o poveste bazata pe personaje care dezvaluie inceputurile povestii X-Men. Este povestea secreta a razboiului rece si a lumii noastra in pragul Armaghedonului.

In timp ce cei dintai descopera, controleaza si isi accepta puterile formidabile, se formeaza aliante care va naste razboiul etern dintre eroii si ticalosii din universul X-Men.

Din distributie fac parte Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, January Jones, James McAvoy. Regia este semnata de Matthew Vaughn. Premiera in Romania a avut loc pe 10 iunie 2011.

Transformers: Dark of the Moon
 

Optimus Prime si echipa lui de autoboti incearca sa faca fata pentru a treia oara atacului decepticonilor. The Fallen si Megatron isi vor uni fortele si ii vor distruge? Sau autobotii vor supravietui?

Din distributie fac parte Rosie Huntington-Whiteley , Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Patrick Dempsey, John Malkovich. Regia este semnata de Michael Bay. Premiera in Romania a avut loc pe 1 iulie 2011.

Green Lantern
 

Undeva in spatiu, intr-un univers vast si misterios, exista de secole intregi o forta capabila sa dezlantuie puteri nebanuite. Mesageri ai pacii si justitiei, ei sunt soldatii Green Lantern, Protectorii Universului.

O fratie de razboinici dedicati mentinerii ordinii intergalactice, fiecare membru Green Lantern este inzestrat cu cate un inel verde, menit a-i garanta super puteri.

Din distributie fac parte Ryan Reynolds, Peter Sarsgaard , Blake Lively, Geoffrey Rush, Tim Robbins. Regia este semnata de Martin Campbell. Premiera in Romania a avut loc pe 27 iulie 2011.

Captain America: The First Avenger
 

Captain America: The First Avenger prezinta povestea unui om destinat sa devina primul Razbunator din lume. Suntem in 1941, iar lumea este dezbinata de razboi.

Dupa repetate incercari de a se inrola pentru a-si face datoria alaturi de confratii sai Aliati, tanarul si pirpiriul Steve Rogers e acceptat sa faca parte dintr-un program experimental care il va transforma intr-un supersoldat cunoscut sub numele de Capitanul America.

Din distributie fac parte Chris Evans, Sebastian Stan , Tommy Lee Jones, Stanley Tucci. Regia este semnata de Joe Johnston. Premiera in Romania are loc pe 5 august 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea