Filme

#kristen stewart #filme noi #filme #distributie film #lie down in darkness

Kristen Stewart va juca rolul unei sinucigase

Kristen Stewart a semnat un contract care ii asigura un rol in "Lie Down in Darkness", o ecranizare dupa un roman omonim al scriitorului William Styron, anunta New York Magazine.

Vedeta francizei "Twilight" va interpreta rolul sinucigasei Peyton Loftis. Inca din luna mai, Stewart s-a aratat interesata de acest proiect cinematografic. La acea vreme actrita marturisea ca partitura lui Peyton este rolul sau ideal.

De acest personaj a fost interesata si Jennifer Lawrence, insa ea a fost nevoita sa renunte la rol din cauza orarului sau extrem de incarcat. In urmatorul an, Jennifer Lawrence va fi ocupata cu filmarile la "The Hunger Games: Catching Fire" si la continuarea lui "X-Men: First Class".

In alta ordine de idei, Kristen Stewart este implicata de cateva zile intr-un scandal urias. Actrita l-a inselat pe Robert Pattinson cu Rupert Sanders, regizorul cu care aceasta a colaborat la pelicula "Snow White and the Huntsman".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea