Filme

#kristen stewart #jessica biel #inima #superman #noul superman #henry cavill #zack snyder

Kristen Stewart si Jessica Biel se bat pentru inima lui Superman

Acum ca am aflat ca actorul britanic Henry Cavill va fi noul Superman , toata lumea se intreaba cine va fi Lois Lane .

Cei de la Hollywood Insider vehiculeaza deja cateva nume de actrite care ar putea aparea in rolul principal feminin alaturi de Superman. Favorite ar fi in acest moment Kristen Stewart, Jessica Biel, Rachel McAdams, Dianna Agron (Glee) si Malin Akerman (Watchmen).

Desi  Kristen Stewart ar avea sanse mari sa o intruchipeze pe Lois Lane, este foarte probabil ca actrita sa nu accepte rolul din cauza faptului ca este curtata cu oferte mult mai interesante. Biel si McAdams par a fi preferatele producatorilor pana acum.

Dianna Agron, pe care ati vazut-o in serialul Glee, a dat probe pentru the man of steel, insa multi considera ca este prea tanara pentru acest rol. Malin Akerman se afla si ea pe lista producatorilor, dar avand in vedere ca actrita din Watchmen este mai in varsta decat Henry Cavill, exista destul de putine sanse s-o vedem la bratul lui Superman.

Deocamdata insa, zvonurile continua sa circule, desi nici cei de la Warner Bros. si nici reprezentantii actritelor nu au facut vreo declaratie oficiala in acest sens.

The Man of Steel este regizat de Zack Snyder, iar producator este Christopher Nolan. Scenariul este realizat de David S. Goyer si Jonathan Nolan. Premiera filmului va avea loc in decembrie 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea