Filme

#alba ca zapada #kristen stewart #filmari alba ca zapada #star twilight

Kristen Stewart s-a ranit la filmarile pentru Alba ca Zapada

Kristen Stewart s-a ranit in timpul filmarilor pentru productia ' Alba ca Zapada ', iar regizorul a decis ca activitatea de pe platou sa fie anulata pentru doua zile.

Potrivit unui membru al echipei de filmare, Kristen Steart s-a lovit la piciorul stang in timpul unei scene de actiune si a fost ingrijita de un medic. Cu toate ca a primit primul ajutor, actrita nu a fost in stare sa se intoarca la treaba.

Vineri, Kristen Stewart ar urma sa revina la filmari. Reprezentantii casei de productie Universal sustin ca ranirea actritei nu afecteaza buna desfasurare a lucrurilor si ca totul decurge conform planului.

Mai mult, ei si-ar fi dorit ca informatia sa nu ajunga in presa, dar unul dintre colegii lui Kristen Stewart s-a grabit sa anunte 'stirea' pe o retea de socializare .

Regizat de Rupert Sanders, filmul 'snow white and the huntsman' ('Alba ca Zapada si vanatorul') va avea premiera in cinematografele de la noi pe 1 iunie 2012.

Alaturi de Kristen Stewart (Alba ca Zapada), din distributie mai fac parte actorii Charlize Theron (Regina cea Rea) si Chris Hemsworth (Vanatorul).

Foto: cinemarx.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea