Filme

#filme noi #twilight #remake #akira #kristen stewart #distributie film

Kristen Stewart ar putea primi rolul principal in 'Akira'

Kristen Stewart ar putea primi rolul principal in remake-ul in limba engleza al filmului japonez ' Akira '.

Potrivit siteului imdb.com, actrita ar urma sa interpreteze rolul lui Kei, o tanara indragostita de protagonistul peliculei, pe nume Kaneda. Rolul principal masculin din 'Akira' ar putea fi jucat de Garrett Hedlund , starul din 'Tron: Mostenirea'.

Filmul 'Akira' a intampinat numeroase obstacole inca din faza de pre-productie. Scenaristii si regizorii s-au schimbat de mai multe ori, iar bugetul proiectului a scazut de la 230 de milioane de dolari la doar 90 de milioane.

In ciuda acestor probleme, 'Akira' se anunta de pe acum a fi un blockbuster. Pentru Kristen Stewart, rolul din acest film ar putea fi vital pentru mentinerea in prima linie printre actorii de la Hollywood.

Bazat pe anime-ul manga al lui Katsuhiro Otomo , 'Akira' urmareste aventurile lui Kaneda, liderul unei bande de motociclisti din New York, care incearca sa-si salveze cel mai bun prieten de la un experiment guvernamental.

Partea de productie va fi asigurata de Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson Killoran si Andrew Lazar.

Kristen Stewart poate fi vazuta in prezent in pelicula 'Twilight - 'Breaking Dawn Part I', iar anul viitor in ' Snow White and the Huntsman '.

Foto: freewallpapershd.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea