Filme

#alba ca zapada #rol #kristen stwart # snow white and the huntsman

Kristen Stewart ar putea fi Alba ca Zapada in Snow White and the Huntsman

Kristen Stewart ar putea primi rolul Alba ca Zapada  in Snow White and the Huntsman, o adaptare a basmului "Alba ca Zapada si cei sapte pitici", scris de Fratii Grimm.

Initial, cei de la universal pictures anuntasera ca in film nu va fi distribuita nicio actrita cunoscuta, insa se pare ca s-au razgandit, apeland la cea pe care a devenit celebra datorita rolului Bella Swan din seria Twilight. Desi si alte actrite tinere au dat probe (Riley Keough, Felicity Jones, Emily Browning ), Kristen Stewart are cele mai mari sanse sa primeasca rolul.

Intre timp, Universal Pictures sunt la un pas de a bate palma cu Viggo Mortensen,  pe care il vor in rolul vanatorului.

Spre deosebire de povestea clasica a Fratilor Grimm, snow white and the huntsman va pune accent mai mult pe Erick, vanatorul platit de regina malefica Ravenna s-o ucida pe Alba ca Zapada.  Regina cea rea ar putea fi interpretata de actrita sud-africana Charlize Theron.

Regia filmului va fi semnata de Rupert Sanders, iar Evan Daugherty va fi cel care va elabora scenariul. Productia urmeaza sa aiba premiera pe 21 decembrie 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea