Filme

#kirsten dunst #dependenta #droguri #hick #chloe moretz #film

Kirsten Dunst - dependenta de droguri in "Hick"

Kirsten Dunst va face echipa cu Chloe Moretz in Hick , o adaptare cinematografica a romanului omonim de Andrea Portes, scrie aceshowbiz.com.

Povestea filmului, ca si cea a romanului, se invarte in jurul personajului jucat de Chloe Moretz: o fata de 13 ani din Nebraska, pe nume Luli, care fuge la Las Vegas. Actrita din Spider-Man va interpreta rolul Glendei, o dependenta de cocaine, care o ia pe Luli in grija ei.

Destinele celor doua fete se intersecteaza cu cel al lui Eddie, un barbat cu care Luli s-a mai intalnit si care nu o prea simpatizeaza pe fata.

Colin Farrell ar fi trebuit sa joace rolul principal masculine in Hick, dar actorul irlandez a renuntat la acest rol in favoarea celui din remake-ul lui Total Recall , ale carui filmari vor incepe in primavara anului viitor.

Productia lui Hick este programata sa demareze in februarie 2011 in New Mexico, insa deocamdata producatorii cauta un actor pentru rolul lui Eddie.

Regia este semnata de Derick Martini, regizorul lui Lymelife si protejat al lui Martin Scorsese. Filmul contine si cateva scene “sensibile” care ar putea-o propulsa pe Chloe Moretz in categoria celor mai talentate tinere actrite, daca totul va decurge asa cum spera regizorul.

Kirsten Dunst va putea fi vazuta in curand in drama All Good Things alaturi de Ryan Gosling. Vezi trailerul filmului aici:
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea