Filme

#filme noi #filme #filmari kick-ass 2 #kick-ass 2

"Kick-Ass 2" va incepe filmarile in aceasta toamna

Unul din cele mai apreciate proiecte de comedie din 2010, "Kick-Ass", va reveni in cinematografe sub forma unui sequel, in care protagonistul, Aaron Johnson si-a anuntat revenirea.

Aaron Johnson a declarat ca filmarile sunt programate sa inceapa in aceasta toamna, potrivit Collider.com.

Lucrarile pentru aceasta pelicula au fost anuntate inca de anul trecut, cand Jeff Waldow a preluat atributiile regizorale de la Matthew Vaughn.

Personajul feminin al comediei, Chloe Grace Moretz este asteptat sa isi reia rolul, alaturi de cativa actori din distributia originala.

"Kick-Ass" reprezinta adaptarea unor benzi desenate semnate de Mark Millar si John Romita Jr. si prezinta aventurile unui adolescent obisnuit, Dave Lizewski, care viseaza sa devina un super-erou adevarat, desi nu are nicio putere.

Numele ales- Kick-Ass- si costumul pe masura nu il ajuta cu nimic in realizarea obiectivului propus. Astfel, adolescentul va fi nevoit sa infrunte si alti "supereroi", pusi pe fapte mari, precum fostul politist "Big Daddy" si fiica acestuia, in varsta de 11 ani.

Foto: superherobabylon.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea