Filme

#kevin costner #luc besson #thriller luc besson

Kevin Costner va fi distribuit intr-un thriller coprodus de Luc Besson

Kevin Costner a revenit in atentia marilor producatori de la Hollywood, iar cel mai nou proiect al acestuia este legat de un thriller de actiune coprodus de Luc Besson.

Pelicula va fi regizata de Joseph McGinty Nichol, iar productia ii apartine lui Luc Besson, EuropaCorp, in colaborare cu Relativity Media.

Rolul lui Costner este cel al unui agent din Serviciile Secrete americane, aflat pe moarte, care doreste sa se pensioneze pentru a putea sa reia legatura cu familia de care se indepartase.

In aceasta perioada, Kevin Costner filmeaza lungmetrajul "Jack Ryan", pentru Paramount Pictures. In curand ca putea fi vazut pe marile ecrane cu filmul "Man of Steel", regizat de Zack Snyder.

Recent, Kevin Costner a primit un premiu Emmy pentru cel mai bun actor in rol principal si, cu aceasta ocazie, a tinut sa multumeasca "comunitatii cinematografice" din Romania, alaturi de care a realizat miniseria de televiziune "Hatfields & McCoys".

Sursa foto: 2012fashion.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea