Filme

#django unchained #filme noi #kevin costner #distributie film # kurt russell # film quentin tarantino

Kevin Costner, inlocuit de Kurt Russell in Django Unchained

Kevin Costner ar putea fi inlocuit in " Django Unchained ", noul film regizat de Quentin Tarantino , de Kurt Russell, conform hollywoodreporter.com.

Kurt Russell se afla inca la masa tratativelor cu producatorii filmului. Costner s-a retras din acest proiect, unde trebuia sa interpreteze un rol negativ, din cauza orarului sau destul de incarcat. Kevin Costner este implicat in numeroase proiecte, inclusiv seria "Hatfields & McCoys" care se filmeaza in acest moment in Romania.

Daca in cele din urma Kurt Russell va semna un contract, va avea ocazia sa joace alaturi de staruri ca Leonardo DiCaprio , Jamie Foxx, Christoph Waltz si Samuel L. Jackson .

"Django Unchained" este povestea unui negru eliberat din sclavie care apeleaza la un vanator de recompense pentru a-si regasi sotia.

Filmografia lui Kurt Russell numara peste 80 de titluri, intre care: "Tombstone", "The Thing", "Escape from New York" etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea