Filme

#kevin costner #film #superman #noul superman #zack snyder #henry cavill

Kevin Costner - dorit pentru noul film Superman

Daca ultimele zvonuri despre productia noului film Superman se dovedesc a fi adevarate, atunci Kevin Costner va avea un rol major in The Man of Steel .

Deadline Hollywood anunta ca actorul, castigator al premiului Oscar, este dorit pentru rolul tatalui faimosului supererou, Jonathan “Pa” Kent . Acesta, impreuna cu sotia sa, Martha Kent, descopera racheta cu care s-a prabusit micul Superman in Smallville . Cei doi il cresc pe Kal-El ca pe fiul lor si il numesc Clark.

Noul film Superman, al carui titlu provizoriu este the man of steel, il are in rolul titular pe britanicul Henry Cavill (The Tudors). David S. Goyer si-a pus semnatura pe scenariu, in timp ce regia ii apartine lui Zack Snyder. Christopher Nolan supervizeaza productia in calitate de producator.

Filmarile vor incepe in iunie, iar premiera ar putea avea loc in decembrie 2012 .

Kevin Costner este castigator a 2 premii Oscar pentru filmul Dances with Wolves. Cel mai recent film in care joaca se numeste The Company Men .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea