Filme

#keira knightley #anna karenina #joe wright #film de epoca

Keira Knightley ar putea fi Anna Karenina

Keira Knightley ar putea imbraca din nou rochii de epoca pentru o noua ecranizare a celebrului roman Anna Karenina de Lev Tolstoi.

Potrivit publicatiei britanice Daily Mail, regizorul Joe Wright intentioneaza sa-si puna semnatura pe o noua adaptare cinematografica a romanului clasic Anna Karenina si vrea ca Knightley sa joace rolul principal. Cei doi au mai lucrat impreuna la Pride and Prejudice si Atonement, pentru care actrita britanica a fost nominalizata la Oscar.

Anna Karenina este povestea unei femei care are o aventura cu un aristocrat si a fost deja ecranizata de mai bine de 20 de ori. Cea mai recenta versiune pentru marele ecran a fost realizata in 1997 cu Sophie Marceau , Sean Bean si Alfred Molina in rolurile principale.

Pe Keira Knightley o vom putea vedea in curand in London Boulevard unde joaca alaturi de Colin Farrell. Premiera londoneza a filmului are loc in aceasta saptamana. La noi pelicula va ajunge in februarie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea