Filme

#filme noi #keanu reeves #distributie film #filmari romania

Keanu Reeves va filma in Romania?

Unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood ar putea veni sa filmeze in Romania. Este vorba despre Keanu Reeves .

Informatia a fost dezvaluita de ziarul Click, care scrie ca actorul american se afla in negocieri foarte avansate cu producatorii peliculei.

Filmarile pentru superproductia americana ar urma sa inceapa in februarie anul viitor, la Studiourile MediaPro din Buftea.

Keanu Reeves ar putea filma in Romania alaturi de o alta vedeta din Statele Unite, Lindsay Lohan. Pentru aceasta, cunoscuta petrecareata trebuie sa se comporte exemplar si sa-si respecte conditiile eliberarii conditionate. Zilele trecute, ea a fost trimisa din nou dupa gratii, intrucat nu a muncit in folosul comunitatii, asa cum i-a cerut judecatoarea.

Informatiile privind venirea lui Keanu Reeves in Romania nu au fost confirmate inca.

In ultimii ani, in Romania au filmat mari actori de la Hollywood: Keira Knightley , Nicole Kidman, Wesley Snipes , Jude Law, Adrien Brody, Kiefer Sutherland si Kevin Costner, printre altii.

Foto: myidol.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea