Filme

#kate winslet #sam mendes #james bond 23 #2011 #film

Kate Winslet dezvaluie ca Sam Mendes filmeaza Bond 23 in 2011

A fi sau a nu fi, cam asta a fost pana recent soarta celui de-al 23-lea film din seria Bond . Insa acum lucrurile par sa se limpezeasca pentru producatorii de la MGM, iar un nou film cu James Bond ar putea ajunge pe ecrane in urmatorii 2 ani.

Mai intai compozitorul coloanei sonore a filmului, David G. Arnold, a afirmat recent ca Bond 23 va fi realizat, iar acum Kate Winslet a dat detalii despre mult asteptatul proiect celor de la Daily Mail. Actrita britanica a precizat ca fostul sot, Sam Mendes, se va muta anul viitor in Anglia pentru a regiza cel de-al 23-lea film Bond.

Winslet a ramas in bune relatii cu fostul sot dupa divortul pronuntat la inceputul lui 2010, iar acum dezvaluie detalii despre activitatea acestuia. “Sam regizeaza urmatorul film Bond, totul e bine, ne vom muta cu totii in Anglia daca proiectul se materializeaza. Este foarte important pentru el acest film si nu ar fi corect ca doar el sa faca naveta intre New York si Londra. I-ar fi imposibil. Asa ca ma voi muta cu copiii in Anglia”, a spus Winslet.

Cei de la Daily Mail mai mentioneaza ca Mendes va filma la studiourile Pinewood din Londra spre sfarsitul anului viitor. Intre timp, producatoarea Barbara Broccoli se ocupa cu castingul pentru rolul personajului negativ din Bond 23. Un posibil candidat este Simon Russell Beale care a dat deja cateva probe pentru film, actorul fiind un collaborator apropiat al lui Mendes.

Deocamdata se zvoneste ca James Bond 23 ar putea fi lansat in noiembrie 2012 . Daniel Craig va reveni in rolul agentului 007.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea