Filme

#filme noi #film biografic #distributie film #justin timberkale # spinning gold

Justin Timberlake, distribuit intr-un biopic despre producatorul muzical Neil Bogart

Justin Timberlake va juca in "Spinning Gold", un film biografic inspirat din viata lui Neil Bogart, producator muzical si totodata sef al casei de discuri Casablanca Records.

Timberlake va fi si producatorul filmului. "Spinning Gold" va fi scris si regizat chiar de fiul lui Bogart, Timothy Scott Bogart, informeaza rollingstone.com.

Filmul urmareste pas cu pas destinul lui Neil Bogart, care, desi a crescut sarac in Brooklyn, a reusit sa se imbogateasca din muzica. Bogart este cel care a lansat in anii '70 nume ca Donna Summer, Village People, Kiss sau Parliament. Producatorul a murit rapus de cancer, in 1982, la varsta de 39 de ani.

Justin Timberlake a devenit cunoscut in calitate de membru al trupei de baieti 'N Synch. Ulterior, Justin a optat pentru o cariera solo, lansand pana in prezent doua materiale discografice.

In ultimii ani, Justin Timberlake s-a concentrat asupra carierei cinematografice, aparand in filme ca " Alpha Dog ", " The Social Network " si recentul " Friends with Benefits ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea