Filme

#filme noi #filme #jurassic park 4 #jurassic park #premiera film

"Jurassic Park 4" este asteptat sa apara in doi ani

Regizorul Steven Spielberg anunta anul trecut, in cadrul ComicCon ca si-a imaginat deja povestea noului film "Jurassic Park", iar in urmatorii ani aceasta va putea fi realizata.

Astfel, dupa ce luna trecuta au fost angajati Rick Jaffa si Amanda Silver, scenaristii lui "Rise of the Planet of the Apes", au fost scoase la iveala noi informatii despre productia "Jurassic Park 4".

Producatorul Neil Marshall a confirmat ca filmul va aparea in doi ani, iar pelicula va fi un sequel. Daca Spielberg nu va regiza acest film, cu siguranta va fi implicat in dezvoltarea lui.

Marshall este foarte incantat de evolutia tehnologica, care permite sa realizeze o continuare "nemaipomenita" a francizei.

"Acesta este lucrul cel mai grozav din toata treaba asta, tehnologia a facut recent pasi considerabili si putem face unele chestii nemaipomenite", a subliniat producatorul.

Totodata, el a declarat ca dinozaurii nu vor fi creati prin intermediul graficii computerizate, deoarece efectele speciale nu mai sunt atat de realiste in ochii publicului.

Foto: jurassicpark.wikia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea