Filme

#julianne moore #femeia anului #universitatea harvard

Julianne Moore, aleasa "Femeia Anului" de Universitatea Harvard

Actrita americana Julianne Moore va primi titlul de “ Femeia Anului ” din partea sectiei de teatru a Universitatii Harvard, anunta starpulse.com.

Julianne Moore va fi premiata in cadrul unei ceremonii care parodiaza un obicei din secolul al XVII-lea. Ceremonia va loc pe 27 ianuarie.

Talentul lui Julianne Moore depaseste cu mult ceea ce vedem in majoritatea productiilor de la Hollywood, sustin membrii asociatiei Hasty Pudding Theatricals, cea mai veche trupa de teatru de amatori din Statele Unite ale Americii.

Julianne Moore va primi o "oala de budinca", apoi va conduce traditionala parada prin Harvard Square. Inainte de a intra in posesia titlului de “Femeia Anului”, actrita va trebui sa  se prefaca ca sustine un test de aptitudini, prin care sunt evaluate cunostintele studentilor.

Julianne Moore este cunoscuta datorita rolurile din The Hours, Hannibal, The Kids Are All Right, Far From Heaven. Actrita a fost nominalizata de patru ori la Oscar.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea