Filme

#julia roberts #vrajitoarea rea #alba ca zapada #film #3d #tarsem singh

Julia Roberts este vrajitoarea cea rea pentru Alba ca Zapada?

Va mai amintiti cand ati vazut-o pe Julia Roberts intr-un rol negativ ? Nu va chinuiti prea mult, caci frumusica de la Hollywood nu a strecurat personaje diabolice in CV-ul ei.

Lucrurile sunt insa pe cale sa schimbe, pentru ca Roberts a acceptat sa fie vrajitoarea cea rea intr-o versiune cinematografica a basmului Alba ca Zapada al fratilor Grimm, scriu cei de la Vulture.

Deocamdata productia se afla inca in dezvoltare, iar Julia Roberts nu a semnat inca un contract, desi compania producatoarea a filmului, Relativity Media, si regizorul Tarsem Singh sunt gata sa-i faca o oferta de nerefuzat.

Tarsem Singh va filma pelicula in 3D, iar daca ecranizarea va avea succesul scontat, este foarte posibil sa vedem in viitorul apropiat o serie de filme inspirate de basmele clasice ale fratilor Grimm.

Acesta nu este singurul proiect legat de aventurile Albei ca Zapada, iar Julia Roberts va avea concurenta din partea lui Kristen Stewart, careia i-a fost oferit rolul principal intr-o alta productie dedicate aceluiasi personaj. Stewart, se pare, va fi protagonista filmului snow white and the huntsman, iar Viggo Mortensen va avea un rol secundar.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea