Filme

#filme noi #filme #jon bon jovi #new year`s eve #filme craciun #bon jovi romania

Jon Bon Jovi se intoarce in Romania in New Year's Eve

Dupa ce a cucerit publicul din Romania printr-un concert de zile mari, sustinut in urma cu cateva luni, din 9 decembrie Jon Bon Jovi se intoarce, de aceasta data pe toate marile ecrane din tara. Rockerul american va putea fi admirat in noul sau film "De Anul Nou"/"New Year's Eve", alaturi de cele mai mari nume de la Hollywood, printre care se numara Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Katherine Heigl si Sarah Jessica Parker .

Jon Bon Jovi il interpreteaza de aceasta data pe Jensen, care, la fel ca in viata sa reala, este un rockstar veritabil. Producatorul Mike Karz spunea despre implicarea artistului in proiect ca, atunci cand erau planificate filmarile, "Bon Jovi avea un turneu mondial de mare succes, in plus, [Jon] are o familie si nu se gandea sa faca un alt film. Dar cand a citit scenariul, a inteles perfect personajul si a vrut si-l interpreteze imediat."

Realizat de celebrul Garry Marshall , "De Anul Nou"/"New Year's Eve" readuce pe marile ecrane atmosfera romantica si personajele din Valentine's Day. Povestile lor se petrec intr-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore de dinaintea zilei de Anul Nou.

Comedia romantica "De Anul Nou" celebreaza dragostea, speranta, iertarea, a doua sansa si noile inceputuri, prin povesti amuzante care au loc in New York, in cea mai stralucitoare noapte a anului.

MediaPro Distribution prezinta, din 9 decembrie, "De Anul Nou", un film care va putea fi urmarit in premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Tulcea, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj) si Cinema Premiera (Ploiesti).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea