Filme

#johnny depp #gore verbinski #echipa #the lone ranger #film

Johnny Depp si Gore Verbinski fac din nou echipa pentru "The Lone Ranger"

Se pare ca nici la Hollywood lucrurile nu se misca prea repede. Candva prin 2007 a circulat un zvon ca producatorul Jerry Bruckheimer intentiona sa colaboreze din nou cu regizorul seriei Pirates of the Caribbean , Gore Verbinski , la proiectul The Lone Ranger .

Iata ca dupa mai bine de 3 ani, Deadline confirma faptul ca Verbinski va regiza filmul, iar Johnny Depp va juca rolul amerindianului Tonto, ajutorul calaretului mascat.

Deocamdata nu se stie cand va incepe productia lui The Lone Ranger, dar filmul va fi un western de aventuri asemanator ca stil trilogiei Pirates of the Caribbean. Nici rolul principal nu a fost inca distribuit. Scenariul este semnat de Ted Elliot si Terry Rossio, care au mai scris si pentru Piratii din Caraibe.

Pentru cine nu cunoaste povestea, aflati ca The Lone Ranger a fost lansat in urma cu 60 de ani ca emisiune radiofionica si a devenit apoi serial TV si film de animatie pentru copii. Personajul principal este un serif texan mascat care este hotarat sa faca dreptate in Vestul salbatic. In demersul sau este ajutat de Tonto, un amerindian inteligent, dar nu prea vorbaret.

The Lone ranger

Johnny Depp si Gore Verbinski au colaborat pana acum atat la seria Pirates of the Caribbean, cat si la filmul de animatie rango, care va avea premiera in martie 2011.
 

Trailer Rango:



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea