Filme

#johnny depp #gore verbinski #the lone ranger

Johnny Depp si Gore Verbinski colaboreaza la The Lone Ranger?

Gore Verbinski , regizorul seriei Pirates of the Caribbean, ar putea face din nou echipa cu Johnny Depp pentru proiectul The Lone Ranger , scrie deadline.com.

Regizorul poarta acum negocieri cu studiourile Disney pentru a-si pune semnatura si pe The Lone Ranger. Productia va fi supervizata de jerry bruckheimer.

Johnny Depp ar urma sa joace rolul lui Tonto, un amerindian care il ajuta pe faimosul erou mascat in aventurile sale. Verbinski a colaborat recent cu Depp si la filmul de animatie rango, care va avea premiera anul viitor.

The Lone Ranger a debutat ca emisiune radiofonica in SUA in anii ’30 si a fost preluat apoi in numeroase filme, seriale, show-uri TV si benzi desenate. Ultimul lungmetraj a fost lansat in 1981 si s-a numit The Legend of the Lone Ranger.

Johnny Depp va putea fi vazut pe ecrane din decembrie in thriller-ul The Tourist, in care joaca alaturi de Angelina Jolie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea