Filme

#activitate #cariera #jodie foster #globul de aur

Jodie Foster va primi Globul de Aur pentru intreaga activitate

Actrita americana Jodie Foster (49 de ani) va primi in luna ianuarie a anului viitor Globul de Aur pentru cei 40 de ani de activitate in calitate de actrita, regizoare si producatoare de film.

Anuntul a fost facut, joi, de reprezentantii Hollywood Foreign Press Association (HFPA), asociatia care organizeaza in fiecare an gala Globurilor de Aur. Globul de Aur pentru intreaga activitate, cunoscut si sub numele de premiul Cecil B. DeMille, a mai fost acordat in trecut unor nume care au scris istorie in lumea filmului: Morgan Freeman, Al Pacino, Judy Garland etc.

Gala Globurilor de Aur urmeaza sa se desfasoare pe 13 august, la Los Angeles.

Jodie Foster este una dintre cel mai bine platite actrite de la Hollywood. De-a lungul carierei sale, a fost premiata de doua ori cu trofeul Oscar, prentru prestatiile din "The Accussed" (1988), respectiv "The Silence of the Lambs" (1991). Din filmografia lui Foster mai putem aminti "Taxi Driver" (1976), "Panic Room" (2002) si "Contact" (1997).

Sursa foto: cinemophile.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea