Filme

#angry birds #jocuri #adaptare #internet #ecranizare #animatie

Jocul video "Angry Birds", adaptat pentru marele ecran

Populara franciza de jocuri "Angry Birds", dezvoltata de Rovio Entertainment, va avea parte de o adaptare cinematografica, a carei premiera este asteptata in vara lui 2016.

Proiectul a intrat oficial in faza de productie, sub atenta indrumare a lui John Cohen, cel care a produs in trecut animatia "Despicable Me". Se doreste ca filmul sa fie o animatie 3D generata pe calculator. Producatorul executiv al peliculei va fi David Maisel, fostul director al studiourilor Marvel.

Jocul "Angry Birds" a debutat pe piata in 2009 si a fost descarcat de pe Internet de peste un miliard de ori. "Angry Birds Star Wars", cea mai noua varianta a jocului, a fost lansata in urma cu o luna si a avut parte de o primire foarte buna. In doar doua ore si jumatate de la lansare, "Angry Birds Star Wars" a ajuns pe primul loc in topul celor mai descarcate jocuri pentru iPhone din Statele Unite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea